Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. In de ‘Week van de Stenen Winkel’ doen lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan.

Week van de Stenen Winkel loopt van 13 t/m 19 mei 2024

Graag nodigen wij jullie in samenwerking met Haarlem Centraal en Haarlem Marketing uit om zichtbaar te zijn deze week. Doe jij mee? Vul de onderstaande gegevens in en promoot hierdoor jouw winkel tijdens de Week van de Stenen Winkel.

Eenmaal aangemeld wordt je in de gelegenheid gesteld om je optimaal voor te bereiden. Hierbij de link naar afbeeldingen en teksten die gebruikt mogen worden ter promotie van ‘Week van de Stenen Winkel’. Winkels melden zich gratis aan voor deelname aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ via de link https://weekvandestenenwinkel.com (in de voorbeeldteksten staat een verwijzing naar deze link).

Hiermee kan jij als winkelier laten zien dat je deelneemt aan de actie en hoe jij de week tot een succes gaat maken. Goed om te weten is;

  • Zichtbaarheid op www.visithaarlem.com
  • Social media uitingen in aanloop naar de week en tijdens de week. Dit gebeurt via diverse kanalen zoals; Haarlem Centraal / Visit Haarlem, Haarlem105 en nieuwsbladen.
  • Nieuwsbrief Centrum Management
  • Mogelijkheid om jezelf nog aan te melden bij het online platform van de Week van de Stenen Winkel. Waardoor de vindbaarheid tweemaal zo groot is.

Maak jij er samen met de andere deelnemers een feestje van?

Via Visit Haarlem zal de consument worden geïnformeerd over de week. Daarnaast kun jij als ondernemer de consument ook activeren middels hen uit te nodigen / mee te nemen in;

  1. Koop in die week 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht).
  2. Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook- of Instagram-post van de winkels in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
  3. Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen hieronder en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

https://www.visithaarlem.com/evenement/week-van-de-stenen-winkel/.

 

Een week die jouw winkel niet mag missen!