Houd Cybercriminaliteit buiten de deur

Je leest er dagelijks over; organisaties die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker. Om dit te voorkomen is bewustzijn en kennis van security-risico’s essentieel. Het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Noord Holland biedt gratis masterclasses aan voor het MKB. Doelstelling is het beïnvloeden van de mindset van ondernemers. Deze masterclass is anders, interactief en pragmatisch. Laat u verrassen voor het u verrast.

Tijdens de masterclass praten ethical hackers ondernemers en andere belangstellenden bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij op deze gebieden en confronteren u met de consequenties van uw internetgedrag. Er wordt getoond hoe eenvoudig een hacker gegevens van uw website kan stelen. Er is uitgebreid tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Dinsdag 2 juli organiseert RPCNH een masterclass in het Seinwezen, Kinderhuissingel 1 in Haarlem. Inloop vanaf 18.00 uur, start programma 18.30 uur, eind masterclass 20.00 uur, einde borrel 20.45 uur.