De Nederlandse Vereniging van Banken (Dutch Banking Association) en INretail organiseren op 13 mei om 20:30 uur een webinar voor non-food retailers. We gaan in gesprek over de steunmaatregelen van banken en de impact van de crisis op retailers.

https://www.onlineseminar.nl/nvb/webinar/32148/hoe-kom-ik-als-retailer-door-de-coronacrisis-heen/#description

Hoe kom ik als retailer door de coronacrisis heen? Waarom is de bank kritisch over mijn kredietaanvraag, terwijl ik juist nu behoefte heb aan liquiditeit? Wat kan ik doen om mijn onderneming gezond te houden en wat kan de bank daarin betekenen? Allerlei vragen die op dit moment top of mind zijn bij retailers….

De uitzending wordt gepresenteerd door dagvoorzitter Stefan Wijers. Na een openingswoord van Chris Buijink (voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken) en Jan Meerman (algemeen directeur INretail) staan experts van banken Henk Hofstede (ABN AMRO Bank N.V. ), Olaf Zwijnenburg (Rabobank), Edwin Langelaan (de Volksbank) en Dirk Mulder ING Sector Banking (ING Nederland) klaar om vragen te beantwoorden.

Tevens ook deelname van twee ondernemers Daan Buijze (Buijsse Modehuis) en Paul Roetgering (Roetgerink Mode en Schoenen) die hun eigen verhaal delen.

https://www.onlineseminar.nl/nvb/webinar/32148/hoe-kom-ik-als-retailer-door-de-coronacrisis-heen/#description