Graag nodigen wij u, uw leden en uw relaties uit voor het avondcongres Out of Business II dat op 22 september 2022 vanaf 17:30uur plaatsvindt in IJmuiden. Het gratis evenement is bedoeld voor ondernemers uit Noord-Holland die met elkaar succesvol en operationeel willen blijven zakendoen.

De avond, waar experts ingaan op de do’s en don’ts met betrekking tot cyberveiligheid, wordt georganiseerd door RPC Noord-Holland, binnenkort Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland. Er wordt ingegaan op de kansen en bedreigingen die digitaal opereren met zich meebrengt. Technisch ingewikkeld? Juist niet! Het serieuze onderwerp veilig ondernemen wordt aangeboden in een mix van theater, talkshow en interactie en dit alles met een flinke dosis humor. Uiteraard wordt tijdens de avond gezorgd voor eten en drinken. Er is aan het eind van de avond gelegenheid om andere ondernemers uit Noord-Holland te ontmoeten.

 

Kijk, Beleef en Weet!

Actrice Manon Blaauw is de dagvoorzitter tijdens het congres, waar onder andere gedragsbioloog Patrick van Veen uitlegt hoe oergedrag tot onveilige werksituaties leidt. Ook is er een lezing van Directeur Douane Haven Hamburg DP Dr. Ing. Markus Hauptmann die laat zien hoe één zwakke schakel een dijkdoorbraak tot gevolgen kan hebben. Benjamin Korper van Korper ICT zoomt in op de wereld van de cryptovaluta en er is een verhaal van Generaal-Majoor b.d. drs. Pieter Cobelens. Hij is Cyberstrateeg en vraagt zich hardop af waarom zoveel ondernemers nog altijd gewillig meewerken aan cyberaanvallen van buitenaf. “In oorlogsvoering zijn we altijd op zoek naar de zwakste schakel van de tegenstander. Daar willen we de opponent raken, hard en meedogenloos. Cybercriminelen en buitenlandse mogendheden doen dat niet anders. Ook online. Als je dan concludeert dat de ondernemer zelf de zwakste schakel is, waarom ondernemen we dan geen actie?”

Reserveer nu één of meerdere van de 300 toegangskaarten. Wij zorgen voor de avond ‘braintainment’ vol inspiratie, kennis en humor.

Voor het volledige programma, de sprekers én het formulier om je gratis aan te melden, bezoek je de website: www.rpcnh.nl/cybercrime-event-2022-out-of-business

 

Datum:                Donderdag 22 september 2022
Tijden:                  17:30 uur – 22:30 uur
Locatie:               Maritieme Academie Nova College Scheepvaart IJmuiden, Kanaalstraat 7