Beste retailers/vertegenwoordigers van straten

Zoals jullie weten is vorig jaar onder de vlag van Haarlem Centraal het Activiteiten Overleg Centrum (AOC) nieuw leven ingeblazen. Er is een bestuur met Patrick Hulsman van Sogno di Pasta als voorzitter en Centrummanager Falco Bloemendaal, Apple Store manager Allert Sierksma en Jaap Bonkenburg ( Haarlem Centraal) als leden. Het bestuur wordt onder meer ondersteund door retailers uit de binnenstad als Marijke Mul, Bart Soellaart en Marjolein van der Goen. Met een aantal retailers is een plan de campagne voor het komend jaar opgesteld. Om aan te haken bij reeds bestaande evenementen en om daarvoor financiële ondersteuning bij de BIZ aan te vragen. Dit alles om meer bezoekers naar de binnenstad te trekken die daarmee voor meer omzet zorgen. Bovendien profileren we onze binnenstad als extra aantrekkelijk voor de consument. Er staan ons immers genoeg uitdagingen te wachten ( groeiende leegstand, Outlet Halfweg etc) .

Het AOC bestuur heeft de plannen en voorstellen tijdens de laatste grote vergadering op dinsdag 28 januari bij Meneer Frans gedeeld. Er moesten immers spijkers met koppen worden geslagen.

Maandag 16 maart staan onder andere de volgende punten op de agenda: Opening en mededelingen, wat gaat er de komende 3 maanden (Q2) gebeuren waarbij Retail kan aansluiten plus aandachtspunten, kansen voor het volgende kwartaal (Q3) (juli/augustus/september), budget/ideeën indienen BIZ voor 1 juni.

Verder gaan we in op bestaande plannen zoals activiteiten rondom het Corso, de Week van de Duurzaamheid, Kerstmarkt, Shopping Night enz.

We starten om 09.00 uur en de vergadering duurt tot maximaal 10.15 uur. Graag vooraf melden i.v.m. toegangspasjes via bonkenburg@decoalitie.nl

Met vriendelijke groet, namens Haarlem Centraal

Jaap Bonkenburg