Ondernemerschap staat 16 maart weer in geuren en kleuren op de agenda van de NV Haarlem in de Kleine Zaal van de Philharmonie. Daarom blijft het coronavirus niet onbesproken. Ondernemer Rob de Rek van antiek- en meubelzaak The Mill vertelt over de gevolgen van het virus voor zijn zaak in de Koningstraat. Joana Keur is directeur van Iber Lengua, een landelijk opererend taleninstituut en onze speciale podiumgast. Dan komt onder andere haar inspirerende insteek en werk bij AFC Ajax ter sprake. Andere gasten zijn Bernt Schneiders, de kersverse voorzitter van Bevrijdingspop en wethouder Robbert Berkhout die aan de tand gevoeld wordt over wat de recent gepubliceerde economische visie van de gemeente Haarlem. Wat betekent dat aan kansen voor ons ondernemers?

Maar ook Jacqueline van der Sande en Ruben Nieuwenhuis van stichting Panopticon worden ondervraagd over de boost die de voormalige gevangenis moet geven aan innovatie in Haarlem.

 

Verder is er naast de prikkelende rubriek Gedane Zaken natuurlijk weer muziek: de Grootste Band van Nederland. Last but not least een film over een heldhaftig ondernemersstel dat onderneemt onder bijzondere omstandigheden.

Aansluitend start om 20.30 uur in de Philharmonie een benefietavond voor Swim to Fight Cancer op zondag 6 sept

Opgeven via www.nvhaarlem.nl