Woensdag 20 november | Seinwezen | Inloop: 19:00 | Aanvang: 19:30

Ben je ondernemer in Haarlem en vind je het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame, sociale en eerlijkere wereld? En wil je horen wat er in de stad op stapel staat? Kom dan naar de Social Impact Night op woensdagavond 20 november.


Tijdens The Impact Days van 21 t/m 23 november wordt door heel Nederland, zichtbaar gemaakt hoe ondernemers bouwen aan een eerlijke en duurzame wereld. Dit jaar doet Haarlem ook mee. De gemeente Haarlem organiseert samen met Stichting Stadsgarage een ‘Social Impact Night’ en een ‘Social Saturday Shoppingroute’. Zo vieren we samen sociaal ondernemerschap en maken we impact in de stad zichtbaar.

Social Impact Night 
Voorafgaand aan The Impact Days organiseren we de Social Impact Night. Deze avond is speciaal bedoeld voor ondernemers die aan de slag willen met sociaal ondernemerschap. Samen met de stad werkt de gemeente aan een inclusieve samenleving. Sociaal ondernemen is daar een belangrijk onderdeel van.

Wethouder Robbert Berkhout trapt af en vertelt wat er gaat gebeuren op het gebied van sociaal ondernemerschap en welke plannen er zijn in Haarlem. Vervolgens geeft strategisch inkoper en aanbestedingsjurist Sanne van Kamp (Gemeente Haarlem) inzicht in het Duurzaam en Sociaal Inkoopbeleid en bespreekt de uitdagingen en kansen voor sociaal ondernemers in Haarlem. Social Return on Investment? Code sociaal ondernemerschap? Wat het precies is en hoe dat werkt vertellen Marijt Regts en Joske Paumen (Code Sociale Ondernemingen). Tot slot vertellen twee bevlogen, bekende ondernemers uit eigen ervaring hoe zij ‘sociaal’ zijn en willen worden. Ontvang je eigen exemplaar van de ‘Haarlem Social Shopping Route’ met maar liefst 12 Haarlemse ondernemers en netwerk onder het genot van een hapje, drankje en zangeres Nyjolene Grey.

Kom je ook?

De Social Impact Night is voor iedereen die rond sociaal ondernemerschap geïnteresseerd is en wil bijdragen aan positieve maatschappelijke impact. Je bent op woensdagavond 20 november vanaf 19:00 van harte welkom in het Seinwezen. Meld je aan via: www.stichtingstadsgarage.nl/l/social-impact-night/. Heb je nog vragen? Stuur een mail aan info@stichtingstadsgarage.nl

Wil je als ondernemer ook deelnemen?
Wil jij als ondernemer met impact ook deelnemen aan The Impact Days? Organiseer een activiteit tijdens The Impact Days en meld je aan via: www.theimpactdays.nl/aanmelden-ondernemer/