Het gevaar komt niet meer (alleen) van buiten. Het gevaar komt van binnen. Cybercrime heeft een steeds grotere invloed op de samenleving en steeds vaker is het MKB slachtoffer. Dus ook de retail- en horecasector. Ondertussen heeft maar liefst 90 % van de ondernemers zijn internetbeveiliging niet op orde.

Het avondcongres ‘OUT OF BUSINESS’ verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Het programma? Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding, bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteit specialisten en ambtenaren in Noord-Holland die succesvol willen blijven. Daders, slachtoffers en experts gaan in op de do’s en don’ts. Technisch ingewikkeld? Nee! Dit gaat over samenwerken, afspraken maken en over gedragsverandering. Zet struisvogelpolitiek om in doeltreffende actie en Beleef Veiligheid!

Het Regionaal Platvorm Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPCNH) nodigt u en uw collega’s van harte uit voor het congres ‘OUT OF BUSINESS’. Laat u verrassen in de prachtige Cultuurkoepel van Heiloo. Reserveer nu één of meerdere van de 350 toegangskaarten op woensdagavond  6 november vanaf 18.00 uur.

Deelname is gratis: Ga voor kaarten naar: https://rpcnh.nl/cybercrime-cultuurkoepel-heiloo/