Na 10 jaar Kleine Houtstraat is De Groene Godin verhuisd naar de Kruisweg, nr. 43A (naast het Friethoes). 22 September, 12:00 uur is de verbouwing gereed en gaan we open. Natuurlijk met een feestje!

We beginnen met sprookjesachtige verhalen door onze vrienden van de Blauwe Kom Verteltheater. Daarna kun je bij ChakraPaula terecht voor Aura & Chakra Healings en zij wordt afgewisseld door wwwWim (Wonderbaarlijk Welingelichte Wijze Wim) die korte tarot-consulten geeft.

En natuurlijk kun je ook gewoon langskomen om een spelletje te doen, of even te relaxen met een kopie Magische Heksenthee. We sluiten 17:00 uur de dag met een concert door Gwendolyn Snowdon. Zij voert ons mee op een muzikale reis door Engeland, Ierland en Holland. Deze bevlogen folkzangeres begon haar muzikale avontuur bij de Keltisch/Orientaalse Folkband Finvarra. In 2015 is zij begonnen met een solo project waarin ze terugkeert naar haar muzikale roots.

22 September is ook een goede dag om het Mabon feest te vieren; het feest van de laatste oogst, feest van overvloed. We zijn dankbaar voor wat moeder aarde ons heeft gebracht, waar we aan gewerkt hebben en wat we mogen ontvangen. Dit oogstfeest wordt gevierd door te eten, drinken en te feesten. Het is een goede tijd deze overvloed te delen. Ik wil iedereen dan ook vragen iets mee te nemen, niet voor mij maar voor de Voedselbank. Zij kunnen extra hulp heel goed gebruiken. Het maakt niet uit of het A-merken of huismerken zijn, alles is welkom. Denk aan bijvoorbeeld pasta en/of rijst, conserven, koffie, thee e.d., maar ook aan tandpasta, zeep, deodorant, schoonmaakmiddelen en honden- en kattenvoer.

Groene groet,

Wim en Irmy

De Groene Godin

Kruisweg 43A, 2011 LA Haarlem

tel. 06-4411 2722 www.degroenegodin.nl