Op 23 november is het 775 jaar geleden dat Haarlem stadsrechten kreeg. Om dat te vieren zijn er de aankomende maanden talloze festiviteiten voor jong en oud georganiseerd.

Verjaardagskaart

Een verjaardagskaart mag natuurlijk niet ontbreken, daarom is de verjaardagskaartenloterij bedacht. De consument krijgt de mogelijkheid om in de periode van 24 november t/m 31 december 2020 mee te doen met deze actie. Bij besteding van € 7,75 in de stad ontvangen zij een verjaardagskaart met lotnummer, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Online kan de klant  zien of zij de gelukkige winnaar zijn van een verjaardagscadeau.

In totaal worden er 1 miljoen verjaardagskaarten voor de loterij beschikbaar gesteld en alle ondernemers ontvangen (minimaal) 500 verjaardagskaarten om uit te delen aan hun klanten.

Om deze verjaardagskaarten actie tot een succes te maken worden de Haarlemse ondernemers gevraagd om prijzen aan te leveren ’ter promotie van je stad!’. Hierbij mag gedacht worden aan; een doosje bonbons, feestartikelen, portie bitterballen, een heel jaar ‘gratis’ reparatie voor je fiets, koop een paar schoenen en krijg een paar sokken naar keuze cadeau etc. Uiteraard kunnen wij nog even doorgaan, maar kijken wij graag samen met de ondernemer / winkelier wat er haalbaar is op het gebied van een verjaardagscadeau(‘s).

Wat levert het mij op?

Wij begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is dat ondernemers / winkeliers willen deelnemen aan dit verjaardagskaartenloterij en graag willen weten wat er voor hen inzit.  De prijzen zijn alleen af te halen bij de betreffende winkel, hierdoor creëren we extra bezoekersstromen naar de stad en naar jouw bedrijf. Naast promotie voor je eigen stad, kunnen wij nu al vertellen dat alle deelnemers worden genoemd met naam en logo op de website www.verjaardagskaarthaarlem.nl. Daarnaast zal er een ‘online’ banner worden gecreëerd waar logo’s terug te zien zijn als de consument het lot scant en kijkt of hij/zij in de prijzen is gevallen. Op dit moment wordt er nog onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor ‘offline’ promotie. Wordt vervolgt!

Hoe je dat doet? Als ondernemer / winkelier bepaal jij zelf welke prijzen beschikbaar worden gesteld. LOCO Concepts is aanspreekpunt voor de verjaardagskaarten actie en samen met de retailers willen zij een mooie prijzen kast samen stellen. Wil jij als winkelier een prijs doorgeven of is er een vraag? Dan kan er contact op worden genomen via info@loco-concepts.nl of 023-53 22 962.

Toch liever Whatsapp? Dan kan het naar 06 23 53 53 28. Voor beide mag dan gevraagd worden naar Chantal of Jackey.

Goed om te weten; De prijzen worden door de klant in de winnende winkels opgehaald en via het lotnummer kan men aantonen dat hij/zij de gelukkige winnaar is.

Wij kijken uit naar een buitengewoon geslaagde verjaardag en hopen samen met jullie een te gekke prijzenkast te vullen.

Benieuwd geworden naar de andere acties, check dan het overzicht van de activiteiten op www.verjaardaghaarlem.nl