De gemeente Haarlem is op zoek naar ondernemers die mee willen doen aan het project Circulaire Economie in het voortgezet onderwijs. Tijdens dit project gaan jonge Haarlemmers aan de slag met circulaire of duurzame vragen van lokale ondernemers en presenteren zij hun ideeën. Voorbeelden: nieuwe producten van oude spijkerbroeken, inzamelsystemen voor afgedankte mobieltjes en een campagne voor gezonde en duurzame voeding.

Deelname aan het project levert u als ondernemer frisse, nieuwe ideeën op en het kost niet veel tijd. U kunt uw boodschap breed uitdragen en draagt bij aan bewustzijn over duurzaamheid onder jongeren.

Lyceum Sancta Maria

Van 25 tot en met 27 september 2019 doen alle leerlingen 2 HAVO/VWO van het Lyceum Sancta Maria mee aan het project. Het wordt inmiddels voor de derde keer georganiseerd door het Sancta Maria, Stichting Technotrend en Gemeente Haarlem.

Informatiebijeenkomst op 24 mei

Heeft u interesse? Dan bent u vrijdag 24 mei a.s. van 14.30 tot 16.00 uur van harte welkom bij de informatiebijeenkomst over het project op het Lyceum Sancta Maria, van Limburg Stirumstraat 4. Bij deze bijeenkomst zullen ook docenten van andere VO-scholen en andere Haarlemse ondernemers aanwezig zijn.

Meer informatie opvragen kan via mevrouw Brandsma, mjabrandsma@haarlem.nl of 06-46215500