Beste ondernemer in de binnenstad van Haarlem,

De stemperiode voor de verlenging van de BIZ (bedrijven investeringszone)  Binnenstad Haarlem loopt ten einde. Uiterlijk vrijdag 10 november moet uw papieren stem verzonden worden zodat deze op tijd binnen is. Digitaal kan er tot en met maandag 13 november gestemd worden.

De afgelopen jaren heeft de BIZ veel betekend voor de binnenstad. We hebben samen geïnvesteerd in een bruisende, gastvrije, toekomstbestendige en georganiseerde binnenstad. Dat het goed gaat met de binnenstad van Haarlem staat vast, maar we zijn er nog niet. In steden door heel Nederland staan we voor grote uitdagingen op het gebied van marketing, economie, vernieuwing en duurzaamheid. Maar ook lokale zaken als het verbeteren van mobiliteit in de binnenstad en de samenwerking met vastgoedeigenaren vragen onze aandacht. De komende jaren willen we dan ook weer volop aan de slag om bezoekers van de binnenstad een onvergetelijke ervaring te bieden en samen te werken aan een sterke economische zone. Een plek waar je niet alleen samenkomt, maar ook beleeft en goed onderneemt.

De komende jaren willen we hiermee door blijven gaan. We willen dat de binnenstad van Haarlem een plek blijft waar iedereen zich thuis voelt, waar je geniet van winkelen, uitgaan en cultuur. Stem daarom voor de verlenging van de BIZ Binnenstad Haarlem!

Alvast bedankt voor uw stem!

Met vriendelijke groet,

Hildo Makkes van der Deijl

Namens het bestuur van de BIZ Binnenstad Haarlem