De belangstelling voor het digitale platform HaarlemseWinkels.nl groeit. Dit zult u en de inmiddels meer dan driehonderd andere retailers de komende weken onder andere merken via de uitgifte van cadeaubonnen. De Gemeente Haarlem heeft de cadeaubonnen inmiddels al aangeschaft voor hun medewerkers, deze kunnen uitbesteed worden op de webshop van HaarlemseWinkels.nl.

De cadeaubonnen

Uw klanten kunnen via een unieke couponcode op Haarlemsewinkels.nl hun bestellingen betalen. De code kunnen ze bij het afrekenen van het product invoeren in de webshop. Er zijn cadeaubonnen van € 40,-en € 50,- beschikbaar. Dit geldt echter alleen voor uw producten die via de webshop van HaarlemseWinkels.nl verkocht worden. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het door de klant bestede bedrag ontvangt.

Er zullen ongetwijfeld medewerkers van de Gemeente Haarlem zijn die de bon meenemen naar de winkel. Wanneer u als ontvanger de code bij info@haarlemsewinkels.nl  inlevert, wordt het bedrag direct overgemaakt.

De cadeaubonnen zijn geldig tot 31 december 2021. Indien u vragen heeft over het gebruik van de cadeaubonnen kunt u contact opnemen met Simone Lunstroo op info@haarlemsewinkels.nl, ook kunt u bellen naar 023-5290870.

Over HaarlemseWinkels.nl

We doen het samen! Dit platform is bedoeld om alle Haarlemse winkeliers te helpen.  Je winkel aanmelden kan hier: https://haarlemsewinkels.nl/winkel-aanmelden   Vragen? mail ons dan op info@haarlemsewinkels.nl  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.