Heel Haarlem Helpt is ruim twee weken op gang. Een initiatief van vier vrienden om Haarlemse zorgverleners te bedanken en de Haarlemse ondernemers een steuntje in de rug te geven. Op dit moment hebben ongeveer 80 ondernemers zich aangemeld. Ondernemers die straks de zorgverleners verwelkomen in hun winkel, horecagelegenheid of salon. Het gedoneerde bedrag en de toezeggingen hebben na twee weken al meer dan € 30.000 opgeleverd. Maar dat kan veel meer worden, en daar kunnen wij als ondernemers zelf bij helpen.

 

Ondernemers die meedoen krijgen een poster waarmee de actie meer bekendheid krijgt en dus meer donaties kan opleveren. Hang de poster dus op een zichtbare plek. Zeker als ondernemers hun klanten en gasten actief wijzen op de actie en de bedoeling daarvan heeft dit effect. Veel ondernemers hebben een nieuwsbrief of eigen sociale mediakanalen, gebruik die om de actie onder de aandacht te brengen en klanten en gasten te motiveren om te doneren. Stichting Heel Haarlem Helpt heeft op alle gangbare sociale mediakanalen een account: Instagram, LinkedIn, FaceBook en Twitter.

 

Doet je nog niet mee? Meld je aan via de website van Heel Haarlem Helpt. Voor jou zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Wilt je een poster, logo of QR-code ontvangen om te gebruiken voor jouw nieuwsbrief of sociale mediakanalen? Stuur een e-mail naar info@heelhaarlemhelpt.nl. Meer informatie op www.heelhaarlemhelpt.nl.