Stichting Haarlem Lichtstad verzorgt de feestverlichting in de Haarlemse binnenstad, de verlichting van monumentale objecten en de gevel armaturen van onder andere winkels en restaurants. Haarlem Lichtstad is momenteel bezig om de gevel armaturen aan te sluiten op de openbare verlichting en dus de verdeelkasten van de gemeente Haarlem aan te sluiten. Lees verder

 

Stichting Haarlem Lichtstad biedt eigenaren en gebruikers van panden de mogelijkheid om de gevel armaturen kosteloos over te nemen. De gevel armaturen zullen dan wel op het elektriciteitsnet van het pand aangesloten moeten worden. Timmers Elektro en Illuminatie Techniek B.V. is door Stichting Haarlem Lichtstad gevraagd om eigenaren en gebruikers van panden te adviseren en tevens zorg te dragen voor de aansluiting op het elektriciteitsnet. Deze kosten zijn wel voor de pandeigenaren cq gebruikers U kunt contact opnemen via e-mail info@timmers.nl.

 

Door de armaturen te houden blijven panden mooi verlicht. Dat komt zeker de sociale veiligheid ten goede. Stichting Haarlem Lichtstad bedoelt daarmee dat bezoekers van de binnenstad zich in een verlichte straat veiliger voelen dan in een onverlichte donkere winkelstraat. SHL hoopt van harte dat u gebruik maakt van ons aanbod. Mocht u besluiten om de gevel armaturen niet over te nemen, dan zal Haarlem Lichtstad aan de firma Timmers opdracht geven om de gevel armaturen te verwijderen.

 

Haarlem Lichtstad verzoekt eigenaren en gebruikers vriendelijk om voor 1 juli 2023 te reageren of uw wel/niet gebruik wenst te maken van ons aanbod. Dit kan via ons e-mail adres: secretariaat@haarlemlichtstad.nl. Indien eigenaren/gebruikers van panden niet reageren dan veronderstellen wij dat u de armaturen wilt behouden. Heeft u nog vragen dan kunt u deze ook stellen via genoemd e-mail adres.