Young MKB Haarlem Ondernemers Meetup | Dinsdag 29 januari 2019 | 18:00 tot 20:00 | Bar Boef  | Kleine Houtstraat 58

Haarlem heeft een sterke geschiedenis als het om ondernemen gaat. Een veld dat blijft groeien en zich continue ontwikkeld. Onder de noemer ‘Don’t get beat up, let’s meet up!’ wil vereniging Young MKB Haarlem ondernemers samen brengen om te sparren over ondernemen in Haarlem. In de eerste bijeenkomt op 29 januari bespreken ze de huidige stand van het ondernemersklimaat, om zo meer inzicht te krijgen in de gedachten van ondernemers over dit onderwerp.

Meetup

Maandelijks brengt Young MKB Haarlem op een laagdrempelige manier ondernemers samen, delen ze kennis over ondernemerschap en helpen ze elkaar verder om samen nog betere ondernemers te worden. Dit doen zij volgens de populaire Meetup methode. Meetup is een service die wordt gebruikt om online groepen te organiseren en evenementen te organiseren voor mensen met dezelfde interesses. Zo zijn er meetups voor expats, over koffie, bitcoins en andere interesses. In deze eerste Meetup van Young MKB Haarlem kijken ze naar de huidige stand van het ondernemersklimaat van Haarlem en bespreken dingen die hen hierbij opvallen. Heb jij als ondernemer hier een idee, mening of vraag over. Ze zien je graag tijdens deze Meetup op 29 januari.
Over Young MKB Haarlem
Young MKB Haarlem is een vereniging vóór en dóór ondernemers. Door een jonge mindset en ambitie om te groeien; is YMKB hét startpunt voor iedere nieuwe ondernemer in de regio. Op een laagdrempelige manier brengen ze ondernemers samen, delen ze kennis over ondernemerschap en helpe elkaar verder om samen nog betere ondernemers te worden. Startups, ZZPers, NVers, BVers, iedereen is welkom bij Young MKB Haarlem.

Bekijk de Meetup