DIGITALE WINKELSTRAAT VIA HAARLEMSEWINKELS.NL

 

Nu zelfs onze premier oproept om toch vooral niet te gaan funshoppen, is het platform haarlemsewinkels.nl het alternatief voor de consument die de binnenstad van Haarlem wil mijden. De bedoeling van Haarlemwinkels.nl is online een digitale winkelstraat te bezoeken om klanten die thuis blijven juist naar die kleinere boetiekjes te lokken. HaarlemseWinkels.nl is er voor mensen die binnen willen blijven, maar wel iets nodig hebben en die online graag winkelen bij lokale ondernemer. Via dit platform doet de consument eenvoudig een online bestelling bij zijn of haar favoriete Haarlemse winkels. Support your locals dus in optima forma.

Het aantal volledig ingevulde profielen neemt gestaag toe. Er staan steeds meer producten op HaarlemseWinkels.nl waaruit de online-consument De verwachting is dat die groei verder doorzet nu elke deelnemende winkelier met hulp zijn eigen webshop kan realiseren. Het is belangrijk voor de verkoop en vindbaarheid om de eigen winkel en webshop optimaal in te richten. Het resultaat leidt tot een beter platform, meer gebruikersgemak, meer bezoekers en dus meer conversie.

 

Vraag aan ondernemers

De beheerders van de site hopen dat ondernemers tijd vinden met het platform aan de slag te gaan en dat de samenwerking met het Nova college daar een positieve bijdrage aan geeft. De tweede groep helpt sinds vorige week 6 nieuwe ondernemers gedurende vijf weken. Ondernemers die hulp nodig hebben moeten even mailen naar info@HaarlemseWinkels.nl. Studenten van HVA werken  hard aan een onderzoek naar de manier waarop persoonsgegevens bewaard en overgedragen worden bij HaarlemseWinkels.nl. Dit vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zij focussen zich op de processen, met het vraagstuk of deze voldoen aan de AVG..

 

KADOBONNEN

Doel is nu op korte termijn veel mooie aanbiedingen op het platform te presenteren. Er is al een organisatie die cadeaubonnen aangeschaft voor deelnemers aan een enquête die naar 15.000 mensen wordt gestuurd. Daarnaast is er een organisatie die haar medewerkers een cadeaubon van HaarlemseWinkels als kerstgeschenk aanbiedt. De bonnen kunnen online ingeleverd worden op HaarlemseWinkels.nl. Er zijn wellicht medewerkers van deze organisatie die de bon mee nemen naar de winkel. Wanneer u als ontvanger de code bij info@haarlemsewinkels.nl  inlevert, wordt het bedrag direct over gemaakt.