Door Covid19 gaan er veel acties en evenementen niet door en worden koopavonden verkort naar 20 uur. Aankomende week zal er meer duidelijk zijn over wat er wel en niet plaatst zal vinden in november en december. Echter op een aantal zaken loopt het AOC alvast vooruit:

De feest(winter)verlichting wordt nu aangebracht en volgende week zondag zal deze worden aangestoken. Normaliter is dit een feestelijk moment maar dat zal nu niet mogelijk zijn i.v.m. covid19.  Er komen voor eind november muziekboxen in de stad deze zullen op een laag passend volume muziek ten gehore brengen. Er kunnen ook covid19 mededelingen worden gecommuniceerd.

Black friday: Het AOC verzoekt winkeliers en medewerkers in het zwart te kleden tijdens het black friday weekeinde, dat kan ook subtiel  zijn met een vlinderdas bijvoorbeeld.  De vrijdagavond tot 20 uur open.  We maken er i.v.m. spreiding een black friday weekend van. Het black friday weekend is op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november. Er zullen 1,5 meter acteurs rondlopen i.v.m. Covid19.

Kerst:  We streven verder naar een eenduidige uitstraling. In november zullen dat de Haarlemse vlaggen zijn (deze worden t.z.t. uitgeleverd) En na 6 december is het idee de stad in kerstsfeer te brengen (kerst boompjes, rode deurmatten etc.)  Op dit moment onderzoekt het AOC de mogelijkheden. De kern is de consument het warme deken gevoel geven. Het AOC verwacht volgende week meer nieuws hierover.