Goed nieuws!De webshop op HaarlemseWinkels.nl is live.

De nieuwe webshop vervangt het productformulier. Tot nu toe kon elke ondernemer zijn eigen winkelgegevens met één foto toevoegen. Hiermee zijn al mooie resultaten behaald. Maar het wordt dus nog beter, nog mooier en nog toegankelijker voor de klant die lokaal koopt.

Maar eerst voor u als deelnemer de actuele stand van zaken van de website haarlemsewinkels.nl

  • 250 Winkels hebben zich aangemeld bij HaarlemseWinkels.nl
  • Er zijn tot nu toe meer dan 80.000 paginabezoeken
  • 11.000 Unieke bezoekers
  • Gemiddeld 800 bezoekers per dag op de website

Deze aantallen groeien nog elke dag verder. Wij verwachten dat die groei zeker verder doorzet nu elke deelnemende winkelier zijn eigen webshop kan realiseren. Het is immers heel belangrijk voor de verkoop en vindbaarheid om de eigen winkel en webshop te realiseren. Het is belangrijk om je winkel zo in te richten, dat klanten een goed beeld kunnen vormen van jouw winkel en producten.

Dankzij de door ons toegepaste updates kunnen deelnemers hun webshop steeds aanpassen en updaten tot het gewenste resultaat. Het stelt deelnemers bovendien in staat hun voorraad te beheren, verkopen bij te houden en een klantenbestand op te bouwen. Het resultaat is: een mooie webshop, een beter platform, meer gebruikersgemak, meer bezoekers en dus meer conversie.

Eigen webshop

Voor winkeliers met een eigen webshop geldt dat HaarlemseWinkels.nl bezoekers blijft doorlinken naar de eigen webshop. We raden deelnemers met een eigen webshop natuurlijk wel aan hun producten ook bij HaarlemseWinkels op de site te zetten. Zo gebruiken ze  HaarlemseWinkels als het extra online verkoopkanaal naast hun eigen webshop. Op die manier liften en profiteren ze mee  van het bezoek van consumenten aan het platform HaarlemseWinkels.nl.

Wat moet je daarvoor doen? Ben je een nieuwe deelnemer? Meld je aan bij Haarlemsewinkels.nl . Binnen een werkdag ontvangt je toestemming om toe te treden tot het platform. Ben je al aangemeld? Login met je bestaande gebruikersnaam en verander jouw wachtwoord. Wanneer je het wachtwoord hebt ontvangen kun je inloggen en beginnen met het aanmaken van jouw eigen webpagina en webshop op HaarlemseWinkels.nl

 

Hoe? Volg het stappenplan:

Procedure aanmelden op eigen webpagina met webshop

Stap 1:
Vul je gebruikersnaam in (dit is het opgegeven e-mailadres)

Stap 2:
Klik op wachtwoord vergeten en u ontvangt in uw e-mailbox een wachtwoord. Deze vult u in en/of u kunt deze wijzigen.

Stap 3:
U kunt nu in uw eigen dashbord bij winkels alle gegevens over uw winkel, uzelf en uw producten toevoegen inclusief foto’s, specificaties en prijzen.

Stap 4:
Ga naar producten in u dashbord om uw webshop te vullen met prducten. Dit vergt wel wat aandacht. Wanneer u een product heeft met verschillende specificaties, zoals bijvoorbeeld maat en kleur, dan vult u bij productgegevens in het invoerveld variabel product in.

Stap 5:
Creëer eigenschappen voor het product; bijvoorbeeld, maat, kleur, soort, etc. Vink altijd toon op productpagina aan en vink het vakje “Gebruik voor variaties” aan. Ten slotte sla je de eigenschappen op.

Stap 6:
Klik op variaties. Ga vervolgens met je muis naast de eerste variatie staan. Er verschijnt een = teken, een pijltje, en verwijderen. Klik op het pijltje. Vul waar nodig de velden in, maar geef altijd een prijs mee en vink aan op voorraad. Wanneer je dit niet doet is het product op de webpagina niet zichtbaar. Tenslotte zet je bovenin het vinkje bij geactiveerd. Dit doe je voor alle combinaties.

Stap 7:
Wijzigingen opslaan

Stap 8:
Aan de rechterkant van de invoerpagina kun je een productafbeelding toevoegen behorend bij het product.

Stap 9:
Geef ook je productcategorie aan door deze aan te vinken (bijvoorbeeld; √ kleding en dan √ jurken). Door deze aan te vinken kunnen bezoekers femakkelijk de betreffende producten vinden.

Stap 10:
Publiceren. Vervolgens wordt het artikel beoordeelt, goedgekeurd en gepubliceerd.

 

Kom je er niet uit? Geen probleem wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@haarlemsewinkels.nl of bel met Niels en Simone op 023-5290870

Haarlemswinkels.nl wenst alle deelnemers veel geluk, gezondheid en succes in deze woelige coronatijden.