UITNODIGING NETWERKBIJEENKOMST

Groen op weg met de Goederenhub. Duurzame stadslogistiek voor ondernemers en leveranciers

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van duurzame stadslogistiek? Welke wens of uitdaging zie jij als ondernemer of leverancier op dit terrein? Wat kunnen we in de stad voor elkaar betekenen als we denken vanuit het collectief? Op die vragen gaan we in tijdens deze netwerkbijeenkomst. We delen kennis en geven we praktische handvatten.

  • Maandag 8 april van 15.00 tot 17.00 uur
  • Patronaat, Stage 3 (voorheen het café) – Zijlsingel 2 in Haarlem

Reserveer graag hier je plek. Mocht je nog iemand willen meenemen of attenderen op de bijeenkomst, heel graag! Bijgevoegde flyer kun je doorsturen aan geïnteresseerden. Met jouw hulp breiden we het netwerk rond de Goederenhub steeds verder uit.

 

Programma

14.45 Inloop met koffie/ thee

15.00 Welkom en start programma

15.10 Koen Idzenga – Hubbel

Koen vertelt over de ontwikkeling van hub-dienstverlening in Den Haag en Rotterdam en de groei van bedrijf Hubbel in de afgelopen 5 jaar. Hubbel biedt 100% elektrisch vervoer en opslagruimte; Voor iedere rit met Hubbel zijn er 5 ritten van en naar de stad minder nodig. Ook is Hubbel een sociale werkgever die zoveel mogelijk mensen een kans wil bieden op een baan. Koen noemt zichzelf ‘uitvoeringsbaas’ en kan alles vertellen over de lessen en uitdagingen van sociaal werkgeverschap.

15.40 – 16.10 Koffie/ thee en informeel kennismaken

16.10 Diederik Imfeld – Green Business Club Nederland

Diederik vertelt over wat je kunt bereiken vanuit een collectief. Dat kan een Green Business Club zijn of een andere samenwerkingsvorm waarbij je bijvoorbeeld gezamenlijk inkoopt of een hub ontwikkelt. Belangrijk is dat je de perspectieven van bedrijven, leveranciers en andere stakeholders bij elkaar brengt. Hij vertelt over allerlei lokale samenwerkingen, welke voordelen en uitdagingen daarbij komen kijken.

16.40 Goederenhub Haarlem: de ontwikkelingen

16.50 Borrel en afsluiting

 

Bereikbaarheid

Bij het Patronaat kom je het makkelijkste lopend, met de fiets of met de bus. https://patronaat.nl/bezoekersinfo/Parkeren is het handigste in de Raaks parkeergarage, vanaf daar is het 3 minuten lopen.

 

meer informatie:

Netwerkbijeenkomst Goederenhub 8 april