Hallo ondernemers,

Via deze weg willen wij van LOCO Concepts, jullie nogmaals bedanken voor jullie enthousiasme, snelle schakelen en meedenken tijdens de activatie ‘Kleurrijk Haarlem’.

Welke activatie is aangeboden?

In samenwerking met jullie (te gekke) ondernemers, zijn er 2000 gouden geluksdoosjes gevuld met diverse lekkernijen van 50 verschillende ondernemers. Daarnaast hebben wij in 100 doosjes een gekleurd ticket toegevoegd. Wanneer de bezoeker deze in zijn geluksdoosjes had, was hij/zij de winnaar van een cadeaubon t.w.v. €10,-. Deze mocht opgehaald worden bij de ondernemers, waar wij LOCO Concepts deze hadden ingekocht.

Voor de jongste shop fans was er een kleurrijke unicorn speurtocht uitgezet. Je denkt vast, dat is gek. Maar niets is minder waar de kinderen vonden het TE GEK. Naast deze speurtocht zijn er 1000 pinatas (unicorns) gevuld met een verrassing en daarnaast 50 gekleurde tickets die een waarde hebben (cadeaubon) t.w.v. €10,00.

Wat wij hebben gedaan;

In een korte tijd, hebben wij jullie geactiveerd om samen met ons de activatie tot een succes te maken. Goed nieuws in de ogen van de bezoeker ‘shop fans’ is dit gelukt. Wij willen nogmaals benadrukken dat, dat zonder jullie LOCALE helden niet was gelukt!

Hoe wij weten (meten) dat het een ‘kleurrijk’ succes was?

Naast de vele (positieve) reacties en blije gezichten, willen wij hier niet te veel woorden aan vuil maken, maar nemen wij jullie graag middels de onderstaande sfeerimpressie mee in onze kleurrijke en plezierige dag 🙂

 

Waar wij naar uitkijken?

Dat zal ik eens vertellen! Bij deze activaties wil je zoveel mogelijk bereik creëren bij verschillende doelgroepen, de binnenstad betrekken en ‘shop fans’ kennis laten maken met winkels die bij hen nog niet bekend waren. Het is natuurlijk een moment opname en ben jij als ondernemer net bezig met iemand in de winkel (wat goed nieuws is), dan kan het zomaar zijn dat wij aan jouw neus voorbij zijn gegaan.

We denken hier wat op bedacht te hebben; continuïteit creëren in de activaties, ondernemers keer op keer erbij betrekken, een lange adem hebben en lekker samen een ‘verrassingselement’ op poppen voor de bezoeker van Haarlem.

Wij kijken nu al uit naar de volgende activatie en weten zeker, dat wij jullie dan weer enthousiast maken om er samen met ons een shoptastisch feestje van te maken!

In de buurt schrijft, klik hier voor het artikel