Tijd voor een leuke avond samen!

Als Haarlemse ondernemer in de binnenstad hebben we een paar uitdagende jaren achter de rug. Hoog tijd om samen weer eend iets leuks te doen! daarom nodigen we je namens de BIZ graag uit voor een gezellige avond, in de aanloop naar de herstemming voor onze volgende termijn van 5 jaar.

 

 

Ja ik ben er bij op 21 maart!

Aanmelden klik hier!

______________________________________________________________

Heb jij de enquête  al ingevuld? 

De Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Binnenstad Haarlem bestaat bijna vijf jaar. Samen met alle ondernemers en binnenstadspartners zorgt de BIZ voor een aantrekkelijke binnenstad waar iedereen van profiteert. Denk daarbij aan de jaarlijkse kerstverlichting of het financieel steunen van Haarlemse Winkels.

Om dit te kunnen blijven doen, hebben we jouw input nodig! Door middel van een digitale vragenlijst horen we graag wat jij van de BIZ en haar activiteiten vindt. Maar ook of je ideeën en/of wensen hebt voor de toekomst. In welke thema’s en activiteiten moet de BIZ investeren?

Laat je stem horen. Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. De uitkomsten gebruiken we graag om een nieuw plan te maken voor de komende BIZ-termijn van vijf jaar.

Klik hier voor de enquête 

Alvast heel erg dank voor je feedback. Mocht je nog een vraag hebben, dan kun je contact opnemen met Hildo Makkes via bestuur@bizbinnenstadhaarlem.nl

Vriendelijke groet,

BIZ-bestuur Binnenstad Haarlem

Hildo Makkes van der Deijl

Voorzitter

 

Ons mailing adres is:

Biz Binnenstad Haarlem

Grote Markt 2

Oude Stad

Haarlem, Noord-Holland2011 RD

Netherlands