Besparen op energie is nu belangrijker dan ooit. Gemeente Haarlem biedt ondernemers van horeca en winkels een gratis energiescan aan ter waarde van € 415 met ondersteuning van de Provincie Noord-Holland. Met de scan krijgen ondernemers inzicht hoe ze energie én geld kunnen besparen in hun bedrijf.

Een adviseur van het bureau Klimaatroute onderzoekt de kansen voor energiebesparing en duurzaam energie opwekken en maakt een digitaal rapport. Daarna begeleidt en adviseert de adviseur ondernemers een jaar lang zonder verdere kosten. Het gaat dan om het uitvoeren van besparingsmaatregelen, advies over duurzame investeringen, het aanvragen en beoordelen van offertes en de fiscale mogelijkheden en subsidies.

Maak een afspraak en ontdek hoe u kunt besparen

Klimaatroute komt bij Haarlemse ondernemers langs om een afspraak te maken. Benieuwd hoe u kunt besparen, maar wilt u niet wachten tot de Klimaatroute bij u aan de deur komt? Maak dan een afspraak met Klimaatroute via 020-700 9438 of info@klimaatroute.nl.

En ook goed om te benoemen:

Let op dat er meerdere adviesbureaus actief zijn maar dat de Klimaatroute (met een duidelijke brief van de gemeente Haarlem in de hand) de partij is waar de gemeente mee is verbonden.