Het bestuur van BIZ Binnenstad Haarlem krijgt een vaste rubriek in de nieuwsbrief van CMG, dus vanaf heden houden wij jullie tweewekelijks op de hoogte van wat er wordt besproken tijdens onze overleggen en welke aanvragen wij zoal binnenkrijgen. Binnenkort versturen wij ook onze eerste uitgebreide BIZ-nieuwsbrief welke voortaan elk kwartaal zal uitkomen.

Maandelijks komt het BIZ-bestuur bijeen om binnengekomen berichten en aanvragen te behandelen, daarnaast komen mogelijke samenwerkingen aan bod en worden bestuurlijke zaken besproken, zoals de financiën, administratie en communicatie.

Een greep uit de aanvragen waaraan de BIZ tot nu toe een bijdrage heeft geleverd: Theater aan de Toog, Bloemencorso, Shopping Night, Spaarnestad concert, activiteiten van verschillende straatverenigingen en Haarlem Jazz & More. De huidige aanvraagronde loopt tot 1 oktober, dus heb jij een leuk idee voor een project in de binnenstad dat voldoet aan onze doelstellingen, dien dan een aanvraag in vóór 1 oktober! Raadpleeg de website van de BIZ voor onze doelstellingen en om een aanvraag in te dienen via: www.bizbinnenstadhaarlem.nl.