Uitbreiding en ontwikkeling platform. Veel aanmeldingen deelname Cronjéstraat en Centrum Schalkwijk.

Rabobank Ondernemers Impuls(ROI) ondersteunt uitbreiding en ontwikkeling van HaarlemseWinkels.nl Hierdoor kan het platform uitbreiden en verbeteren. De Winkels in de Cronjestraat en in Centrum Schalkwijk doen ook mee, dankzij samenwerking met Winkeliersvereniging Cronjé en Centrum Schalkwijk.

HaarlemseWinkels.nl is er voor lokale ondernemers én voor alle mensen die binnen blijven, maar wel iets nodig hebben. Sinds 1 april is het platform live en in de eerste week hebben al 55.000 mensen het platform bezocht. Aan de hand van de wensen van onze bezoekers en winkeliers blijven we het platform continu verbeteren.

Het Rabobank Ondernemers Impuls (ROI) ondersteund HaarlemseWinkels.nl

Het Rabobank Ondernemers Impuls (ROI) heeft een forse bijdrage toegezegd om de ontwikkeling van het platform HaarlemseWinkels te versnellen en daarmee de ondernemers een steun in de rug te geven. Het ROI geeft kansrijke ondernemersinitiatieven een impuls. Hiermee wordt de Haarlemse economie bevorderd. Dit doet het ROI door kennis, contacten, creativiteit en kapitaal ter beschikking te stellen.

 Ontwikkelen platform.

Door deze ondersteuning kunnen we het platform HaarlemseWinkels.nl snel uitbreiden en verbeteren. Zo ontwikkelen we nu een inlog omgeving voor de ondernemers, waarbinnen men zelf de gegevens van de winkel kan aanpassen. Binnenkort krijgen de ondernemers, die nu werken met een bestelformulier, een eigen webshop met de mogelijkheid om foto’s te tonen. De klant kan aangeven hoe ze de artikelen bezorgd willen krijgen in en om Haarlem. Verder komt er een uitbreiding van de partner pagina’s en een extra filter per stadswijk.

Controleren profiel

De verkoop via het platform kan beginnen. De deelnemers hebben een link ontvangen om hun profiel te bekijken en te controleren. Is het profiel compleet? Dubbelcheck of de producten in je bestellijst zijn ingevuld of de link naar de webshop. Is de bestellijst nog niet ingevuld mail dan  tien producten die je wilt verkopen en hun verkoopprijs naar info@haarlemsewinkels.nl. Je krijgt een seintje als de bestellijst online staat. Kijk hier naar de tips van Michael Lek!

Vanaf volgende week is het mogelijk om zelf het profiel te beheren.

Deel je profiel met je klanten

Deel je profiel dan met je klanten, vrienden en buurtgenoten. Door zoveel mogelijk bezoekers naar ons platform te halen, genereer je extra verkoop voor jezelf én andere winkeliers. Zo helpen we elkaar samen deze moeilijke tijd door! Je kan dit doen door de link naar jouw profiel te sturen naar klanten of door de link te delen op social media.

Volg HAARLEMSEWINKELS.NL via Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram. Heb je een vraag of wens, mail ons dan op info@haarlemsewinkels.nl of bel  023-5290870.