Beste ondernemer,

Na anderhalf jaar is de tijd gekomen om de Haarlemse Gouden Hart Actie af te ronden. Zorgmedewerkers die nog in het bezit zijn van een Gouden Hart Biljet kunnen deze tot 1 september 2021 bij één van de aangesloten ondernemers inleveren. Die dag eindigt de actie die we samen met en voor Haarlemmers op 12 mei 2020 gestart zijn. Alle biljetten dienen uiterlijk 13 september te worden ingeleverd bij onze accountant. Hieronder geven wij nogmaals uitleg over de werkwijze.

Twee weken de tijd om Gouden Hart Biljetten in te leveren

Om te zorgen dat er voldoende mogelijkheden zijn om de biljetten in te leveren, hebben wij het laatste inlevermoment verruimd. Vanaf maandag 30 augustus t/m 13 september kunnen de biljetten tijdens kantoortijden worden ingeleverd bij Van Berkel Accountants Berkenrodestraat 7, 2012 LA in Haarlem t.a.v. Frank Moerkerk. Na 13 september 2021 hebben de Gouden Hart Biljetten hun waarde verloren en kun je deze niet meer inwisselen.

Om de biljetten te verzilveren, vragen wij je om deze samen met het ingevulde formulier dat wij bij deze e-mail hebben gevoegd (zie bijlage), in te leveren op bovenstaand adres. Doe de biljetten en het formulier in een gesloten envelop en geef deze af bij Van Berkel. Vermeld op de envelop de naam van Frank Moerkerk en de afzender. Na ontvangst wordt het bedrag overgemaakt naar het door jouw opgegeven IBAN-nummer.

Bij vragen of opmerkingen horen wij het graag.

 

Namens het Heel Haarlem Helpt team

Daphne, Katinka, Maurice en Herman

 

Stichting Heel Haarlem Helpt

www.heelhaarlemhelpt.nl