Beste ondernemer,

 

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december wordt in de binnenstad van Haarlem de traditionele kerstmarkt georganiseerd.

Dit jaar gaan we er een extra feestelijke editie van maken.

 

In januari van dit jaar zijn we begonnen met de organisatie van deze feestelijke editie. Het belooft weer een geweldig evenement te worden.

Maar… dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Gedurende deze drie dagen zijn er veel mensen actief om het evenement succesvol te laten verlopen.

 

Wij voelen ons gesteund door de inzet van ongeveer 60 vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn herkenbaar aan de speciale groene kerstmarktjassen. Als organisatie van dit unieke evenement zouden we heel graag onze vrijwilligers willen belonen met een kerstpakket. Helaas zijn wij niet in staat dit uit ons eigen budget te betalen.

Daarom een vraag aan u: bent u bereidt een klein presentje beschikbaar stellen voor in het kerstpakket van onze vrijwilligers? Het gaat, zoals hierboven vermeld, om ca. 60 vrijwilligers.

 

Natuurlijk doen wij iets terug voor u.

Op het pakket dat we de vrijwilligers aanbieden zal uw naam komen te staan.

Daarnaast maken we een vermelding op onze facebookpagina kerstmarkt Haarlem dat uw bedrijf de vrijwilligers een warm hart toedraagt.

Met uw bijdrage steunt u onze vrijwilligers.

We horen graag of u aan dit initiatief wilt meewerken. Het presentje dat u beschikbaar stelt, zal dan op uiterlijk 15 november worden opgehaald.

 

Alvast hartelijk dank, namens al onze vrijwilligers.

 

Met vriendelijke groet,

Brenda Smit en Ed Mense

Organisatie Kerstmarkt Haarlem

E-mail: kerstmarkt@haarlem.nl

Facebook: Kerstmarkthaarlem