Haarlem profileert zich als de Bloemenstad. Is dat wel terecht? Feit is dat Haarlem nog één bloembollenbedrijf telt: de firma Thoolen International BV aan de rand van het Ramplaankwartier. Het bedrijf is eigenaar van de Fablo tennishal, waar 4000 zonnepanelen op zijn geplaatst om de bewoners van het Ramplaankwartier van energie te voorzien. Directeur Rob Zoon vertelt tijdens de NV Haarlem op maandag 24 juni in de Philharmonie hoe zijn bedrijf haar vleugels uitsloeg.

Verder in de NV:   GEZOCHT: HORECAPERSONEEL. Je ziet de oproepen door de hele stad hangen. De Haarlemse Horeca heeft moeite met het vinden van geschikte werknemers. Hoe komt dat? Maar vooral: wat kun je hier als horeca ondernemer aan doen? Thijs Vrij bedacht iets waardoor er een wereldwijde revolutie op het gebied van actiecamera’s ontstond. Wat bedacht hij en hoe verliep dit alles? Tijdens de NV Haarlem hoor je over de lessen van deze creatieve man met lef. Sander van Doorn, ondernemer in de stoelenbranche. Hij gooide het roer om en ging meedoen aan de zwaarste zeilraces in Frankrijk. Daarna kwam hij terug, en pakte zijn zakelijk leven weer succesvol op. In de film, gemaakt door Sander van Weert, hoor je zijn verhaal. Verder muziek, HOP winnares Laura van Dijk, Gedane Zaken, het Lichtje van Lampe en Student On Stage.

Meld je nu aan voor de NV Haarlem op 24 juni. Inloop vanaf 16.30 uur, start om 17.00 uur. Rond 18.00 uur is de show afgelopen en is het tijd voor de aansluitende netwerkborrel.