Beste ondernemer,

In samenwerking met de BIZ Haarlem organiseren wij, van LOCO Concepts, de activatie Kleurrijke Bloemenstad Haarlem van 9 april t/m 31 mei 2022. Hierbij zal de hele Binnenstad van Haarlem in het teken staan van bloemen en de lente en zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden waaronder de volgende:

 

TULP UP HAARLEM

Van 9 april t/m 31 mei zal Tulp Up Haarlem zijn deuren openen in de Kruisstraat 25, te Haarlem. Een ware tulpenpluktuin zal zich ontpoppen, waar bezoekers een kleurrijke tulp kunnen plukken en in het tulpenveld een foto kunnen maken. Daarnaast zullen op verschillende punten in het winkelpand hoekjes worden gecreëerd waar de bezoekers een selfie kunnen nemen.

 

TULPENPLUKTUIN – in de winkelstraten

Om de bezoekers kennis te laten maken met alle winkelstraten van Haarlem, worden er in een tijdsbestek van 8 weken (van 9 april t/m 31 mei) winkelstraten in bloei gezet. Om de ondernemers bij de activatie te betrekken, maken wij jullie graag onderdeel van ‘Kleurrijke Bloemenstad Haarlem’. Iedere ondernemer die zich aanmeldt, krijgt een kratje (100 kleurrijke tulpen) voor zijn deur. Deze mogen worden uitgegeven aan klanten die een aankoop hebben gedaan. De volgende straten zullen in bloei worden gezet;

  • Van 11 april t/m 17 april de Grote Houtstraat en de Paarlaarsteeg.
  • Van 25 april t/m 1 mei de Kruisstraat, de Barteljorisstraat, de Zijlstraat en de Raaks.
  • Van 9 t/m 15 mei de Gedempte Oude Gracht, de Gierstraat en de Koningstraat.
  • Van 23 t/m 29 mei de Anegang, de Warmoesstraat, de Kleine Houtstraat, de Kleine Veerstraat, de Schagchelstraat.

Graag horen wij of jullie zo’n vrolijk gekleurde tulpen krat willen ontvangen! Er zullen geen kosten aan verbonden zijn.

Wij zijn te bereiken op het telefoon nummer: 023 532 2962 of per mail: info@loco-concepts.nl

Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.