De belangstelling voor het digitale platform HaarlemseWinkels.nl groeit. Dat zullen de inmiddels bijna driehonderd retailers de komende weken onder andere merken via de uitgifte van kadobonnen. Er zijn inmiddels al twee grote organisatie die kadobonnen voor hun medewerkers hebben aangeschaft.

Maar wat doet u als deelnemer aan HaarlemseWinkels als de klant artikelen bij u bestelt, die hij met een kadobon betaalt? De bonnen kunnen online ingeleverd worden op HaarlemseWinkels.nl. voor de producten die online staan in de webshop van HaarlemseWinkels.nl zelf. De bezoekers gaan naar producten op de HaarlemseWinkels.nl. Zoeken  hier hun favoriete product uit en plaatsen de  bestelling. Bij het online afrekenen kunnen ze een code gebruiken.  Met een unieke couponcode kunnen ze de bestelling betalen. Er zijn cadeaubonnen van € 40,— en € 50,— verkocht. HaarlemseWinkels zorgt vervolgens dat u het door de klant bestede bedrag ontvangt. Als een klant niet het hele bedrag opmaakt, wordt het tegoed door HaarlemseWinkels.nl geadministreerd. De cadeaubonnen zijn geldig tot 31 december 2021. Heeft u vragen, neem danb contact op met  Niels Busink via info@haarlemsewinkels.nl Of bel 023-5290870.

 

Er zullen ongetwijfeld medewerkers van de twee organisaties zijn die de bon mee nemen naar de winkel. Wanneer u als ontvanger de code bij info@haarlemsewinkels.nl  inlevert, wordt het bedrag direct over gemaakt.