Voor de 4e keer op rij al hebben de publieke en private partijen in de binnenstad zich gevonden in een pakket afspraken om de binnenstad van Haarlem economisch zo sterk mogelijk te houden. Een teken van vertrouwen en wil tot samenwerking van de belangenpartijen, de gemeentelijke overheid en Haarlem Marketing.

Want Haarlem heeft het voor deze partijen! Met haar fantastische aanbod van detailhandel, horeca en culturele instellingen in de setting van een monumentale binnenstad heeft Haarlem een sterke aantrekkingskracht op bezoekers uit eigen stad, uit de regio, uit heel Nederland en uit het buitenland.

Haarlem wil haar positie in de top 10 van te bezoeken steden in Nederland handhaven. Daarvoor worden door alle partijen aan verbeteringen en vernieuwingen gewerkt om zo het onderscheidend vermogen van de Haarlemse binnenstad te borgen en te vergroten.

De focus wordt per jaar bepaald en voor 2018 ligt deze op de samenwerking rond het Cultuurjaar 2018. Daarnaast gaat veel energie naar de gewenste overgang van het Ondernemersfonds naar een Bedrijveninvesteringszone (BIZ).

In dit convenant staan de concrete (werk) afspraken en ambities. Door de ondertekening geven de partijen aan dat zij commitment hebben met de binnenstad van Haarlem.

Klik hier om het nieuwe convenant te downloaden (PDF-bestand).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.