Hoe goed beveiligd zijn de gegevens van jouw klanten eigenlijk? Zorg je ervoor dat je medewerkers geen updates negeren op hun werkcomputers? En gebruikt iedereen in je bedrijf echt veilige en unieke wachtwoorden voor elke applicatie? Maar wat als er toch ergens een zwakke plek is in het systeem dat je vertrouwt?

Of als belangrijke updates steeds worden uitgesteld omdat ze nooit goed uitkomen? En wat als de wachtwoorden die worden gebruikt, eigenlijk helemaal niet zo veilig zijn als gedacht? Weet jij welke gevolgen dit kan hebben voor jouw klanten en bedrijf? Voor je het weet, liggen jouw vertrouwelijke gegevens op straat, of ben je het slachtoffer van cybercriminaliteit.

Platvorm veilig ondernemen Noord-Holland (PVO-NH) organiseert samen met Stichting Parkmanagement Waarderpolder op donderdag 13 juni  een workshop Cyberweerbaarheid, waar we ingaan op de risico’s, de mogelijke gevolgen, maar vooral praktische stappen zetten om jouw bedrijf beter te beschermen tegen cyberdreigingen. Ook als je al een IT-leverancier hebt, zijn deze stappen van cruciaal belang. En als je er geen hebt, misschien nog wel meer.

De workshop vindt plaats bij KG Parkmanagement.

Wat kun je verwachten? Ongeacht de grootte van je bedrijf of je technische achtergrond, na deze workshop heb je concrete stappen gezet om je cyberveiligheid te verbeteren.

Datum: 13 juni Tijd: 16:00 uur Locatie: Waarderweg 50C, Haarlem Deelnemers: 30-50

Schrijf je nu in en neem de eerste stap naar een veiliger bedrijf.